Om os

om2Jeg hedder Esben Olesen, er 55 år og er uddannet kørelærer på Dansk Kørelærerskole i Brøndby, til kørekortkategorierne;
B (alm. bil), B/E (alm. bil med stor trailer), C (Lastbil), C/E (Lastbil med anhænger) D (Bus) og D/E (Bus med anhænger).Jeg ejer og driver Lyndby Strand trafikskole, som har store, og flotte teorilokaler på min privatadresse Hornsherredvej 265, 4070 Kirke Hyllinge.Som kørelærer går jeg meget op i, du bliver klædt godt på til at blive en dygtig og ansvarsfuld bilist, og at du naturligvis kan bestå både den teoretiske og praktiske prøve.Jeg tilbyder kørekort til kørekortkategorierne B, bil, B/E, stor trailer. Derudover tilbyder jeg undervisning til erhvervskørekort (taxa), generhverv, særlig køreundervisning, rutinetimer, samt færdselsrelateret førstehjælp.
Vi har en udliciteringsaftale med AMU JUUL Roskilde
Min baggrund:
Inden jeg uddannede mig til kørelærer var jeg ansat ca. 20 år i Kriminalforsorgen.
Først som fængselsfunktionær på Statsfængslet i Vridsløselille i 17 år, hvorefter jeg blev ansat som souschef i Ringsted arrest, og fungerede som arrestforvarer.
Da livet ”bag murene” blev for hårdt og negativt, uddannede jeg mig til kørelærer. En uddannelse jeg afsluttede maj 2005.Da jeg samtidig ønskede at have de pædagogiske redskaber i orden, tog jeg en 1-årig seminarieuddannelse som voksenunderviser i fagene pædagogik, psykologi og sociologi.Da det nu er lovpligtigt at man skal have gennemført et førstehjælpskursus for at tage kørekort, uddannede jeg mig også til førstehjælpsinstruktør hos Beredskabsstyrelsen.I maj 2007 blev jeg færdig med uddannelsen som storvognskørelærer, og er nu også godkendt til at må undervise i kørekort til B/E Stor trailer, C lastvogn, C/E lastvogn med anhænger, D Bus, D/E Bus med anhænger.I Juni 2011 afsluttedede jeg uddannelsen som køreteknisk instruktør på FDM Sjællandsringen, hvor jeg jævnligt underviser på køretekniske kurser til almindelig bil, lastbil og bus.

Her er det DIG der er i centrum

Køreundervisningen i skolebilen foregår i Holbæk eller Roskilde. Jeg kender begge byer rigtig godt.

De første køretimer kører vi på steder hvor der ikke er så meget trafik, og når du er klar til det, bevæger vi os stille og roligt mod Holbæk/Roskilde.

Her er det igen vigtigt at du føler dig tryg og godt tilpas, og undervisningen svarer til den enkelte elevs niveau.

Når vi skal planlægge køretider er det også vigtigt det kan foregå på tider der passer dig.

Jeg yder en meget høj fleksibilitet , så du ikke ”tvinges” til at tage fri fra skole eller arbejde.
Det skal dog sikres at den praktiske undervisning foregår under forskellige færdselsforhold, så derfor kan alle køretimerne ikke ligge fx. søndag aften.

Ligeledes kan køretimerne starte og slutte i Holbæk, Roskilde eller på din bopæl. Det aftaler vi hen ad vejen.

Det står jeg for: På TrafikSkolen Lyndby Strand undervises med dig i centrum, og med din tryghed som omdrejningspunkt.

For mig er det meget vigtigt du føler dig tryg og godt tilpas, og du gives den nødvendige støtte og individuel undervisning der præcis svarer til dit behov

På TrafikSkolen Lyndby Strand tages der hånd om DIG lige fra første teoriaften og til kørekortet er i hus.

Teoriundervisningen foregår dels som interaktiv undervisning og som dialogbasseret undervisning, med få elever samtidig.

Derved sikres at der er tid til dig, og at det foregår i dit tempo.

om1

logo

Om køreskolen

På TrafikSkolen Lyndby Strand undervises med dig i centrum, og med din tryghed som omdrejningspunkt. For mig er det meget vigtigt du føler dig tryg og godt tilpas, og du gives den nødvendige støtte og individuel undervisning der præcis svarer til dit behov

Vi har en udliciteringsaftale med AMU JUUL Roskilde

 

Vi er medlem af

dku  fsfi

Lukket for kommentarer