Personbil

Ind til videre tilbyder jeg ikke undervisning til kørekort til alm. bil til førstegangserhververe

Personbil B

Et kørekort giver adgang til en lang række muligheder både jobmæssigt og privat, og vil for de fleste være en nødvendighed.

Med et kørekort fra TrafikSkolen Lyndby Strand bliver du klædt på til at blive en dygtig og ansvarsfuld bilist, og sikre at du får de teoretiske og praktiske færdigheder til at bestå både teoriprøven og køreprøven.

Derfor har TrafikSkolen Lyndby Strand gode resultater og en meget høj beståelsesprocent.

Forløbet

Da TrafikSkolen Lyndby Strand underviser individuelt, kan du starte når det passer dig.
Der er teoriundervisning hver mandag fra kl. 18.30 og ca. 2½ time.
Første teoriaften får du en masse praktisk information, og vi udfylder vi en ansøgning om kørekort. Du får også udleveret en lektionsplan, der er en slags skema over forløbet.
Efter hver undervisning skal både du og jeg underskrive lektionsplanen.
Når du har været til teori 1 – 2 gange skal vi 4 lektioner (a´45 min.) på manøvrebane, hvor du skal lære de grundlæggende manøvre, der er en forudsætning for at komme ud at køre på vejen.
Når du har været til teori 4 gange skal vi ud og køre på vejen. Vi starter med at køre nogle steder hvor der ikke er så meget trafik, så du kan blive fortrolig med bilen.
Derefter er forløbet sådan, at du først skal lære teori, og derefter skal du så ud og prøve det du lige har lært i praksis.
Der er således en klar sammenhæng mellem teori og praksis.

Teoriprøven

Når du har gennemført alle 29 lovpligtige teorilektioner, (8 teoriaftener) og måske trænet nogle evaluerende teoriprøver, er du klar til at komme til teoriprøve.
Teoriprøven afholdes af politiet. Der kører i øjeblikket en forsøgsordning hos politiet i Køge, hvor teoriprøverne afvikles digitalt. Prøven afvikles på en computer og der vises 25 billeder hvor du så kan løse teoriprøven i det tempo der passer dig. Du har 25 minutter til at løse teoriprøven.

Der vil til hvert billede komme mellem 2 og 4 spørgsmål, hvor du på et .
For at bestå teoriprøven må man højst svare forkert på 5 billeder.
Vi bestiller teoriprøven en teoriaften, da jeg via internettet er koblet op på politiets bookingsystemet.

Køreteknisk kursus

Når du har bestået teoriprøven skal du inden køreprøven have et kursus i køreteknik hvor du bl.a. skal på glatbane.
Jeg bruger FDM Sjællandsringen der ligger ved Roskilde, som er klart det er klart det bedste anlæg på Sjælland.
Der er specialuddannede instruktører, og nye biler at køre i.

Vil du se mere om FDM Sjællandsringen kan du gøre det på dette link: http://www.fdm.dk/koereteknik-motorsport/om-fdm-sjaellandsringen

Køreprøven

Når det køretekniske kursus er vel overstået, og du har haft de sidste køretimer så du har opnået de færdigheder der skal til, er det nu tid til den endelige køreprøve.
Køreprøven foregår i Roskilde eller Holbæk, afhængig af hvor vi har kørt kørelektionerne. Køreprøven foregår i skolevognen du har kørt kørelektionerne i.
Køreprøven afholdes af politiet, og inden du skal ud at køre skal du foretage en eller anden form for kontrol ved bilen.
Det kan være lygter, styrtøj eller dæk. Selve køreturen tager mellem 25 og 40 min, og der køres en rute efter den prøvesagkyndiges anvisninger.
Inden prøven har vi kørt nogle prøveruter, så det ikke er uvant for dig. Når du har bestået køreprøven, laver den prøvesagkyndige et midlertidigt kørekort til dig med det samme. Det rigtige kørekort bliver sendt til dig med posten.
Hvis du vil have det, deltager jeg gerne i køreprøven fra bagsædet.

Krav

Du kan starte 3 måneder før du bliver 17 år, og aflægge teoriprøve 1 måned før du bliver 17 år.
Køreprøven kan tidligst finde sted den dag du fylder 17 år.
Du skal opfylde de helbredsmæssige krav der stilles til at kunne køre bil, så du skal derfor til din egen læge og have lavet en lægeattest.
Du skal medbringe et billede, der opfylder betingelserne til kørekort/pas til lægen, som stempler og underskriver billedet og vedlægger det lægeattesten.
Du skal derudover have gennemført et 7 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus. Se mere under Førstehjælp.
Undervisningen skal minimum strække sig over 14 undervisningsdage og indeholde minimum 28 teorilektioner, 4 lektioner på manøvrebane, 16 lektioner på vej og 4 lektioner på køreteknisk anlæg.
Alle lektioner er á 45 minutter.

Om køreskolen

På TrafikSkolen Lyndby Strand undervises med dig i centrum, og med din tryghed som omdrejningspunkt. For mig er det meget vigtigt du føler dig tryg og godt tilpas, og du gives den nødvendige støtte og individuel undervisning der præcis svarer til dit behov

Vi er medlem af

dku

fsfi

Lukket for kommentarer